Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA. A tale of aspiration AD/CA

CUPRA. Una història de l'aspiració.

CUPRA s’enorgulleix de presentar una nova pel·lícula única que capti l’esperit implacable d’aquells que estimen el que fan i viuen per una experiència viva. Una història de persones, que no pas màquines o números, que s’uneixen a les forces: compartir mentalitats similars per crear experiències elèctriques. Mitjançant la lúcida juxtaposició del garatge, l’hipòdrom i l’espai urbà contemporani, la pel·lícula rastreja un equip de longboarders que encarnen l’esperit aspirador de la marca CUPRA.

CUPRA. A tale of aspiration.

Tornant al garatge, per afinar i calibrar abans de treure la seva passió i la seva experiència al carrer. Els protagonistes de la pel·lícula, equipats amb vestits a mida i cascos d’alt rendiment, patinen amb una intensitat i una gràcia que encapsulen plenament la veritable visió contemporània de l’esportivitat que es recorre a tota la gamma CUPRA.

La trobada dels experimentats i obsessionats pel que fan: unir-se impulsats pels mateixos valors i ambicions compartides. Es tracta de CUPRA. Rar, però no exclusiu. Cotxes especials per a persones amb intenció que coneguin el seu ofici fins al final. A CUPRA creem un món al voltant de la performance. En centrar-nos en l’experiència dinamitzadora que ofereix les carreres i inculcar aquesta mateixa energia, passió i esperit als nostres cotxes.

Aquí veiem aquest concepte presentat a través de l’energia bruta de l’alta borda de baixada d’alta octana. L’essència del desafiament, realitzada amb confiança i de forma continuada, com per segona naturalesa. Basat en anys d’experiència: té menys a veure amb el temps de volta i més a veure amb gaudir del moment - cada moment. El sentit que es necessita coneixement, manualitat i expertesa per transformar el concepte de cursa i el futur de la mobilitat.