Lifestyle:Quality Leather Bag AD/CA

TRAKATAN per CUPRA

El disseny fa la vida més fàcil.

Quin és el concepte de les vostres bosses de cuir de qualitat? Quina és la vostra filosofia de marca?

Personalment, preferim una bossa usada que una de nova. No ens agraden els efectes “angoixats”, volem el real. Quan portes alguna cosa, explica una història sobre on has estat a la vida. Només el temps pot afegir aquest toc d’estil als articles de pell. I creiem que l’ecologia consisteix en fabricar productes d’alta qualitat que perdurin en el temps.

A CUPRA creiem que la sofisticació significa una alta qualitat. Estàs d'acord?

El luxe significa alta qualitat. L’alta qualitat significa temps. És hora de fer investigacions, de trobar els millors materials, de dissenyar, crear, provar i dissenyar detalls que portin el producte a un nou nivell. Quan respecteu el temps, el resultat final és un producte de gran qualitat i sofisticat. Provaríeu un pastís que s’havia cuit només 10 minuts quan sabeu que el temps de cocció adequat és de 20? El temps és el valor principal de l'artesania.

A CUPRA, creiem en la sofisticació i l’artesania caminant al costat del costat. Com funciona aquesta combinació?

Els nostres productes són sofisticats perquè realitzem tota la nostra producció a Itàlia, al nostre petit taller TRAKATAN a Torí. Seleccionem els cuirs més curt bronzejats i posem la màxima atenció al detall en tots els aspectes, inclòs l’embalatge. Tot això és una part essencial d’un producte sofisticat i de gran qualitat. Tens raó, la sofisticació i l'artesania sempre han de caminar un al costat de l'altre.

"Que el temps dissenyi que la bossa sigui la nostra línia de sortida"

Quins materials utilitzeu a les bosses de cuir? I quins es van utilitzar especialment en les bosses de recollida de càpsules CUPRA?

Fabriquem marroquineria, per la qual cosa estem especialitzats en treballar amb cuir. Per a CUPRA, hem desenvolupat el cuir de coure, una de les característiques més importants de la marca. També vam introduir un component tècnic per fer la llum més gran de la bossa de la càpsula.

Quins detalls destacaries de les bosses de cuir de col lecció de càpsula CUPRA?

Agafeu el cuir, per exemple. Al taller TRAKATAN freguem, triturem i punxem cuir laminat de coure laminat adobat vegetal. No volem cuir que sembli regular i monòton, de manera que treballem amb el material fins que tinguem una cosa especial i única. I, exclusivament per a CUPRA, gravem a mà el cuir amb línies que incorporen l’únic logotip de CUPRA.

"Quan portes alguna cosa, explica una història sobre on has estat a la vida"

Si haguéssiu d’endevinar, nomeneu tres coses que portaria una persona de CUPRA dins d’aquestes bosses.

Els productes TRAKATAN es fan amics de tota la vida; els nostres clients posen la vida a les nostres bosses. Cada vida és diferent, igual que cada persona és diferent, de manera que les nostres bosses s’adapten als seus propietaris. Es tracta de singularitat. Els nostres clients són independents en les seves eleccions, per la qual cosa és difícil trobar tres coses que una persona de CUPRA portaria dins d’aquestes bosses.

Quin tipus de missatge creieu que els vostres productes envien quan els porten les persones?

Unicitat, sofisticació i qualitat. Els nostres dissenys de bosses de cuir de qualitat són únics, no segueixen les tendències, sinó que tenen un estil propi. La sofisticació està en els detalls. Amb el temps, a mesura que la bossa s’acostuma, és quan els nostres clients noten realment la qualitat. Fem bosses dissenyades per a durar tota la vida, per millorar amb el pas del temps i convertir-nos en un “amic” etern.

Com creieu que reflecteixe la vostra marca i els vostres productes l’esperit CUPRA?

TRAKATAN és al món de la moda el que CUPRA és al món dels cotxes. Dues empreses contemporànies en creixement i amb un gran potencial per oferir productes d'alta qualitat a clients altament exigents que valoren la qualitat i desitgen productes únics, independentment de la marca. Persones amb personalitat, que adopten opcions independents i que no estan interessades en passar tendències. TRAKATAN i CUPRA comparteixen els mateixos valors: singularitat, sofisticació i qualitat.