Lifestyle:FABIKE per CUPRA AD/CA

FABIKE per CUPRA

Fabike: esportivitat sobre dues rodes

Quina és la filiosofia de Fabike?

Quan ens vam plantejar el que havia de representar Fabike vam decidir que volíem extreure dels materials tota la tecnologia, el disseny i els avantatges d'una bicicleta de carreres d'alta gamma i comercialitzar-la per al ciclista urbà. Es tracta d'una bici urbana que no decebrà ni als ciclistes de carretera més exigents..

Què us va inspirar a dissenyar aquestes concretes?


El Fabio, fundador de Fabike, prové d'una família de ciclistes italians. Després de viure en diferents ciutats europees, va entendre el que volia fer amb el llegat familiar, imaginar un concepte més modern i contemporani de ciclisme, traslladar-lo a el món urbà, sense deixar enrere l'esperit de les curses.

Com enteneu l'esportivitat?

per a nosaltres, l'esportivitat avui en dia no és només competir, sinó ser capaços de seguir el ritme, cada vegada més ràpid, de la vida moderna.

Esportivitat o estil? O són compatibles, com per CUPRA?

La coexistència d'aquests dos elements és total en els nostres productes. Han de complementar-se sempre, com els amants.    

Dubto molt que trobis alguna cosa remotament semblant a aquesta bici al mercat.

Quins materials empreu per dissenyar les vostres bicis? I per a la bici CUPRA? Per què?

Només utilitzem materials de primera qualitat: fibra de carboni, titani i aliatge d'alumini anoditzat d'alta gamma. Tot s'ha d'adaptar al nostre posicionament com a marca premium al mercat. Quan establim converses amb CUPRA, ens van demanar fer alguna cosa estimulant: convertir el nostre producte en alguna cosa encara més única, exclusiva i sofisticada. Aquesta és la raó per la qual investiguem molt per trobar una combinació singular de colors i materials, com el coure i la pell autèntica. El resultat va ser increïble.


A l'igual que amb els cotxes de carreres, la seva lleugeresa i aerodinàmica són fonamentals. Com combineu els dos elements?
 
Prestem molta atenció a aquests dos elements, sobretot a la lleugeresa. La gent que no està acostumada a les màquines de competició de vegades no s'adona de l'enorme diferència que hi ha, i així és també en la vida diària. Per això, cada vegada que algú aixeca una de les nostres bicis, se sorprèn molt.

Tot és fruit dels increïbles materials que hem esmentat abans, juntament amb altres components premium, com l'ús d'un sistema de corretja de transmissió de carboni en comptes de la cadena d'acer tradicional.

“No hi ha res amb el que comparar la Fabike. Es tracta d'una bici única.”

És molt artesanal el vostre procés de producció?

Les nostres bicis no vénen premuntades. De fet, cada bici està composta per més de 100 peces diferents. Fem la comanda de les bicis, les comprovem i muntem a mà, una per una, assegurant-nos que tot està com ha d'estar. Triguem unes 4 hores per bici.

CUPRA es diferencia per la seva atenció als detalls i, per descomptat, vosaltres també. Quins detalls destacaríeu d'aquesta bici?

L'especial de la bici CUPRA és la combinació d'un manillar de competició amb frens de disc hidràulics i la corretja de transmissió d'una velocitat, sumats, per descomptat, a el quadre de fibra de carboni. Dubto molt que trobis alguna cosa remotament semblant a aquesta bici al mercat.

Com definiríeu aquesta bici? És una bici de carreres per gaudir per ciutat o una bici urbana ràpida?

És sens dubte una bici urbana ràpida i única, feta per a la gent a la qual li corre l'esportivitat per les venes.

Quin missatge penseu que envia CUPRA com a marca de cotxes que té la seva pròpia bici?

Crec que tot es redueix a l'esportivitat contemporània. Ja condueixis el cotxe o vagis en la bici, sempre tindràs aquesta sensació tan increïble. Així que crec que CUPRA ens diu: "Ara et pots desplaçar amb un rendiment sorprenent i, a el mateix temps, amb estil, sigui quin sigui el vehicle que utilitzis per arribar al teu destí”.

Creieu que la vostra marca i els vostres productes reflecteixen l'esperit de CUPRA?

Totalment!

CUPRA aplana el camí. Creieu que Fabike fa el mateix? Com?

Sens dubte! La nostra marca és la primera que ha tingut la valentia d'oferir una bici d'alta gamma de veritat, amb un rendiment excel·lent, un disseny imponent i una innovació tècnica destacada, centrada sobretot en els recorreguts urbans. No només és una visió atrevida, sinó que canvia la percepció del que pot i ha de ser una bici urbana premium.