Lifestyle:Ulleres de sol, fetes a mà per conduir. AD/CA

L. G. R. for CUPRA

Ulleres de sol, fetes a mà per conduir.


Quin és el concepte darrere les creacions de L.G.R?

L’exploració i l’aventura són la font d’inspiració de les ulleres de sol per conduir L.G.R. Els olors i colors de la Riviera italiana. Una tarda de lectura de llibres al Muthaiga Country Club a Nairobi. El temps de vigilància passa per sota d’un aràcia. Aquestes visions es tradueixen a dissenys.

Quina és la seva idea de luxe?

Des que vam començar el 2008, la nostra empresa ha crescut i ara compta amb quinze empleats i tres fàbriques a Itàlia. Tot i això, totes les nostres ulleres de sol encara estan fetes a mà, una per una. Aquesta dedicació a l’artesania incorpora perfectament la nostra idea de luxe.

Qui fa servir les ulleres de sol per conduir L.G.R?

Hem aconseguit un èxit internacional guanyant a celebritats com Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid, Giorgio Armani i molts altres.

Inspirat en Africa, fet a mà a Italy. Com pot existir un producte amb una doble personalitat? 

Perquè es basa en una història real. Una saga familiar que combina el patrimoni africà amb l’artesania italiana. Aquesta doble personalitat està present en tots els aspectes de la nostra marca i en totes les nostres noves creacions.

Expliqui'ns més sobre el procés de creació.

El procés s’inicia amb artesans qualificats, capaços d’elaborar productes de primera qualitat, autèntics i sofisticats. Tot seguit, tots els materials es processen seguint mètodes tradicionals i fan únics tots els models L.G.R. Per exemple, l’acetat es poleix a mà, sense utilitzar dissolvents ni vernissos, per assegurar un acabat sedós.

La lleugeresa és un atribut dels cotxes de carrera. Com us relacioneu amb això?

Aquest és el nostre concepte darrere del model de Lawrence Flap. Desenvolupats per a CUPRA, ens volíem centrar especialment en la lleugeresa del moviment. 


Què va inspirar el disseny del Lawrence Flap model?

Ens vam inspirar en els colors CUPRA i l’ànima esportiva, tenint present també els seus valors principals: singularitat, sofisticació i rendiment.

Quins materials heu utilitzat per al model Lawrence Flap?

Hem treballat molt dur per fer una combinació singular de colors i materials, d’acer inoxidable, cuir i vidre mineral temperat.

Quin és el vostre detall preferit sobre el model de Lawrence Flap?

El color exclusiu de coure dels temples, puntes de solapa i puntes del temple. I els costats de pell de pell.

CUPRA diu que la sofisticació no pot existir sense l’artesania. Què hi dieu?

Diem el mateix. A L.G.R, conservem el nostre patrimoni i valors italians a través d’un dur treball que realitzen persones reals que han passat la vida especialitzant-se en aquesta minuciosa línia d’artesania. Cada marc es construeix a mà, des del principi fins al final, utilitzant mètodes de producció tradicionals per oferir un disseny sofisticat i noble. 

Què fa que les ulleres de sol de conducció Lawrence Flap siguin realment CUPRA?

Les lents es troben en variants fotocromiques de mirall vermell i de color groc. Són unes ulleres de sol més adequades per conduir, assegurant una visió clara i una màxima protecció per als ulls.