Our DNA:CUPRA Experience :Padel Ambassadors AD/CA

CUPRAxPadel

Creació del camí a la pista de padel.

Què es necessita per crear el camí? Demana idees poc convencionals de persones úniques que s’atreveixin a desafiar el món que ens envolta. Per això, estrenem nou lloc donant la benvinguda a CUPRA quatre dels jugadors més importants del padel mundial, un esport que redefineix l’esportivitat igual que nosaltres.

“Padel ens apropa a persones que comparteixen la nostra passió, determinació i esportivitat”. Antonino Labate, director d’estratègia

Derivat de l'esquaix i el tennis, però que es juga a quatre parets, el padel és un esport equilibrat per gènere que dóna poder a tots els jugadors. D’entre les millors esportistes masculines i femenines, vam escollir els jugadors que encarnen els nostres valors tant a la pista com a fora: Fernando Belasteguín, Pablo Lima, Alejandra Salazar i Ariana Sánchez.

Belasteguín ja fa temps que domina el món del padel, defensant el lloc número 1 al tauler de lideratge durant 16 anys consecutius. Lima, un altre potent atleta i el tercer jugador mundial del planter, va aixafar la competició a la final de màster 2018 juntament amb Belasteguín. Salazar és el quart jugador classificat del món i es va situar primer a la categoria femenina a la final màster 2018. Un altre professional impulsat per la seva passió és Sánchez, una estrella ascendent al World Padel Tour i el jugador més jove per guanyar un títol d'Open.

Desitgem donar suport a aquests impressionants atletes durant els tornejos del World Padel Tour d’aquesta temporada. I per donar-los la benvinguda a CUPRA, se’ls va rebre una nova CUPRA Ateca, perquè l’esportivitat no es troba només a la pista, sinó que també és un estil de vida.

"Estic orgullós de formar part d'una marca amb la qual comparteixo els mateixos valors." Fernando Belasteguín, campió de padel

Igual que CUPRA, el món del padel no només tracta de competició. Es tracta d’una comunitat de persones que comparteixen una passió. Aquesta connexió és al centre de tot el que fem i és el que ens dóna el poder de donar forma a la nostra nova definició d'esportivitat.