Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA New ambassador: Ter Stegen AD/CA

Nou ambaixador global.

Després d’haver-se convertit en el soci oficial de l’automoció i la mobilitat del FC Barcelona l’estiu passat, CUPRA ha afegit un nou membre a la seva tribu, Marc ter Stegen com a ambaixador mundial de la marca, amb l’objectiu de reforçar la visibilitat de la marca a tot el món. El FC Barcelona i la internacional alemanya són àmpliament considerats com un dels millors porters del món, després d'haver tingut un èxit de carrera a la Lliga.

Des del fitxatge del club el maig del 2014, el número 1 blaugrana ha obtingut 14 títols, entre ells un títol de Lliga de Campions de la UEFA i nombrosos títols de Lliga espanyola. També ha realitzat 24 aparicions per a la selecció alemanya.

Demostrar les qualitats d’un autèntic porter modern; agilitat, reflexos ràpids i bons sobre el terreny, Marc ter Stegen va ser l’elecció òbvia de mostrar l’esportivitat contemporània de la marca CUPRA. Marc s’inspira en la cultura dinàmica de Barcelona, ​​cosa que es troba en l’ADN de la CUPRA.

"Estem molt contents de donar la benvinguda a ter Stegen a la tribu de la CUPRA. Si bé tothom coneix la magnífica actuació de Marc al terreny de joc, ens ha impressionat la seva excepcional personalitat, que ens ha fet sentir immediatament segurs de que podem iniciar grans projectes junts. A més, mentre que el 2020 sigui l’any, CUPRA demostrarà les seves capacitats al mercat amb una forta ofensiva de productes, unint-se a un jugador de primera classe que s’inspira al món des de l’objectiu del FC Barcelona, ​​ens donarà més visibilitat en els nostres mercats clau, com ara com a Alemanya o Espanya ”, va dir Wayne Griffiths, conseller delegat de CUPRA.

Com a part de l’acord, al porter del primer equi dell Barça se li lliuraran les claus d’una de les 1.999 unitats de l’exclusiva CUPRA Ateca Limited Edition, gaudirà del seu interior sofisticat i esportiu a mesura que es mogui dins i fora de la ciutat.

"Estic emocionat per convertir-me en ambaixador global de la CUPRA, ja que realment m'identifico amb els seus valors d'ambició i determinació i la seva connexió amb Barcelona. Com que també comparteixo la gran atenció de la marca pels detalls excel·lents, l’exclusivitat i el rendiment esportiu, estic desitjant participar activament en els propers projectes de CUPRA i impulsar els seus models especials ", va dir Marc.

Aquest mes de febrer, no només es considera la designació de Ter Stegen com a ambaixador global, sinó també la presentació de la nova família CUPRA Leon, amb versions tant en hatchback com en Sportstourer, i també en cotxes de competició CUPRA Leon Competición i CUPRA e-Racer. El CUPRA Tavascan Concept, el primer concepte totalment elèctric de la marca, també estarà exposat a l’acte.