Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA partner with World Padel Tour AD/CA

CUPRAxPàdel.

Marcant el camí a la pista de pàdel

Hi ha qui diu que les regles estan per saltar-se-les o trencar-les. Nosaltres creiem que estan per redefinir-les. Per això estem obrint la porta a noves possibilitats en l'excepcional món del pàdel. A més de seleccionar a quatre dels millors jugadors de pàdel del món com els nous ambaixadors de la marca CUPRA, ens hem associat amb el World Pàdel Tour tant a Espanya com a l'estranger fins a 2021.

A l'igual que CUPRA, el pàdel és un esport que combina diversos elements. El jove esport de raqueta és un híbrid entre el tennis, l'esquaix i el frontó. Però, a diferència dels seus predecessors, el pàdel es juga completament dins de quatre parets que els jugadors usen com avantatge estratègic. Aquest esport dinàmic combina la passió i la precisió d'una equipació artesanal, amb la determinació i l'habilitat dels esportistes. El pàdel va començar el seu recorregut el 1969, quan un jugador de tennis va decidir que no podia continuar permetent que la seva pilota caigués una i altra vegada al pati del veí. Va construir un mur i d'aquí va néixer el pàdel. La singularitat, la sofisticació i el rendiment -els valors centrals de CUPRA- han marcat aquest esport tan poc convencional ja des dels seus inicis. A l'igual que CUPRA, aquest innovador esport s'atreveix a redefinir les regles de joc i de l'esportivitat mateixa.

«CUPRACUPRA té un futur espectacular del que volem ser part durant molts anys.» José Luis Serrano, CEO del World Padel Tour

El pàdel és un esport que celebra l'emoció de moure's i competir tant com nosaltres. I per això ocuparem la pista central durant els propers tres anys com els nous socis internacionals de World Padel Tour, l'organisme federatiu oficial per a jugadors professionals. El 2019, vam estar presents en sis esdeveniments internacionals, des de Portugal fins a Mèxic, passant per París.

CUPRA and world patel tour video on our collaboration

Sent l'esport de més ràpid creixement a Europa, el pàdel comparteix el nostre compromís de construir noves connexions a tot el continent i més enllà. A més, aquest esport reuneix una àmplia gamma de jugadors i aficionats que comparteixen la mateixa passió per la sofisticació, l'esportivitat i la competitivitat. Mitjançant la nostra associació amb el WPT, volem ampliar l'abast internacional del pàdel, perquè algun dia tothom pugui gaudir de tot el que aquest esport únic pot oferir.

Es necessita molta confiança i personalitat per entrar en un nou terreny de joc, sobretot si és un que s'atreveix a redefinir dos esports amb una llarga història. Però el pàdel és més que un joc nou, és una mentalitat que ens empeny a desafiar la nostra creativitat i habilitat. És una manera de jugar que ens porta al límit de les nostres possibilitats... i després ens permet celebrar junts el nostre èxit.