Our DNA:CUPRA Experience :DJ Argy’s creative process AD/CA

DJ Argy

CUPRA Lifestyle: La passió és doble si és compartida.

Explica'ns la teva passió per la música.

Quan tenia 15 anys, sempre visitava la meva botiga de discos locals. Un dia, aquest tipus que hi treballava em va regalar un CD-Rom amb un programari de producció musical. Després d’instal·lar-lo a l’ordinador, no vaig sortir durant una setmana de casa. Va ser el començament. Ara, gira per tot el món.

Quin és el teu procés creatiu?

Les meves cançons sempre es creen a l'estudi, normalment molt d'hora al matí. No comparteixo els hàbits de dormir de la majoria dels altres artistes, el meu patró de somni està més a prop d'algú que treballa en un banc.

Jo mateix creo la meva música. Passar temps sol també és molt terapèutic i l’aïllament tendeix a ser el que fa aparèixer el meu esperit creatiu. La col·laboració és una mica més difícil i insòlita en el panorama de la música electrònica.

Però m’encanta col·laborar amb gent que té alguna cosa completament diferent. Per això m’encanta treballar amb cantants: tenen habilitats diferents, però compartim la mateixa passió. És fascinant trobar gent que també s’apassiona per allò que fan, que s’escolten de debò a si mateixos i els agrada crear junts.

Sents cap tipus de connexió amb el públic quan estàs fent un concert?

Tanmateix, tota la màgia està darrere de l'art de portar el públic a un punt on tenen una mentalitat totalment oberta i ballarien qualsevol cançó. En cas contrari, els DJs haurien estat substituïts fa molt de temps per les llistes de reproducció canviants. No hi ha cap botó màgic que faci créixer aquest estat d’ànim a l’instant

Models de conducta?

Admiro a les persones que van sobreviure a la prova del temps. Artistes com Ryuichi Sakamoto, que té un catàleg tremendament versàtil, encara sonen cinquanta anys després. Els meus músics versàtils, prolífics i atemporals solen ser els meus models. La música eterna és el sant grial.