Our DNA:CUPRA Experience :FC Barcelona sponsorship AD/CA

Inspirant al món.

CUPRA, Patrocinador Oficial del FC Barcelona.

Alt rendiment, creativitat i un estil únic és l'ADN que comparteixen i el que impulsa a crear l'aliança entre aquestes dues marques nascudes a Barcelona: CUPRA i FC Barcelona.

“CUPRA serà el patrocinador del FC Barcelona per a les properes cinc temporades.”

La nostra dedicació a l'esport i a la innovació ens ha portat al camp de futbol i a viure aquest moment històric: el patrocini del FCB per a les properes cinc temporades. Un patrocini que neix de compartir valors i història.

Compartim la mateixa llar. I també l'esperit dinàmic que ens porta a promoure el talent jove i un pensament innovador.

Aquesta aliança amb un dels millors clubs de futbol del món mostra la nostra forta aposta per la marca CUPRA i el nostre compromís. A més, l'associació amb un dels principals representants de país recolza la nostra estratègia de globalització com a organització.

CUPRA també ocupa el seu lloc com un dels partners globals oficials del Barça. A més, perquè tot el que vulgui ens pugui conèixer s'instal·larà un espai temporal de marca fora de l'estadi durant els partits que es juguin al Camp Nou. Les instal·lacions de l'estadi també seran un lloc on provar els projectes de mobilitat urbana.

CUPRA Formentor també es converteix en el primer model seleccionat com a cotxe oficial del FC Barcelona. A l’anunci, el director general de CUPRA, Wayne Griffiths, va destacar que “anomenar CUPRA Formentor com a cotxe oficial del FC Barcelona és una decisió natural. Aquest model ha estat dissenyat, desenvolupat i produït a Barcelona, ​​ciutat on van néixer aquestes dues marques i des d’on volem inspirar el món. Aquesta assignació augmentarà la visibilitat global del cotxe i ens permet un pas més enllà perquè CUPRA sigui una marca desitjable per als amants dels cotxes. "

Com a part de la col·laboració entre CUPRA i el FC Barcelona, el ​​CUPRA Formentor es lliurarà al club de futbol per a usos institucionals. A més, la col·laboració també preveu que aquells jugadors que vulguin gaudir del nou model tindran l'opció de personalitzar el seu propi CUPRA Formentor, gràcies al seu alt nivell de personalització amb una paleta de colors ampla i diversos altres elements de disseny. Un dels primers jugadors que va expressar el seu desig de posar-se a la mà del model insígnia de la marca és el porter alemany Marc ter Stegen, que es va convertir en ambaixador mundial de la CUPRA el febrer passat.

Estigueu atents a notícies més emocionants sobre aquesta col·laboració exclusiva.