Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA teams up with Marest AD/CA

CHISPA: Il·luminant la sofisticació.

CUPRA i Marset formen una col·laboració en expansió.

Chispa és un nou llum portàtil, recarregable i sense fil dissenyat exclusivament per a CUPRA per la companyia d’il·luminació barcelonina Marset. Incorpora el disseny atemporal del clàssic llum de garatge, transmet una llum càlida i radiant, cosa que el converteix en l’acompanyament perfecte per qualsevol aventura. Chispa es llançarà aquest octubre..

CUPRA and marset collaborate to create new chispa

Inspirant el món des de Barcelona.

CUPRA s'estén molt més enllà del món dels cotxes. En una nova col·laboració creativa amb l’empresa Marset guanyadora del Premi Nacional de Disseny 2015, hem obert un espai exclusiu dins de CASA SEAT: dedicat als millors en disseny autèntic i innovador. Un nucli únic on els residents de la ciutat i visitants de tot el món tindran l’oportunitat de descobrir la brillantor de les innovacions d’il·luminació perfectament dissenyades i duradores de Marset.

Amb aquesta associació, CUPRA reforça la seva presència en un estil de vida juntament amb una altra marca de Barcelona. Igual que CUPRA, Marset també s’orienta a nivell mundial i mira cap a la integritat del disseny contemporani com a base sòlida.

 

L’evolució del disseny de Chispa.

Després de la inauguració del Garage CUPRA el passat mes de febrer, on vam presentar un prototip, els equips de disseny de CUPRA i Marset van continuar treballant junts en la versió final d’una nova làmpada innovadora: la Chispa, dissenyada exclusivament amb la identitat corporativa de CUPRA.

“Aquest projecte de co-creació demostra la intenció de CUPRA de crear el seu propi univers al voltant de cotxes des de Barcelona. La làmpada Chispa és només el primer pas de la nostra aliança amb Marset, amb qui ens uneix la passió pel disseny, l’atenció pels detalls i la innovació tecnològica. La nostra col·laboració va més enllà d’un producte únic: ja que les seves creacions formen part de la il·luminació instal·lada al garatge CUPRA i s’exposen a la nostra xarxa de concessionaris així com a fires i salons de vehicles. Continuarem ampliant les nostres col·leccions de disseny en els propers mesos amb nous socis ”, va explicar el director general de CUPRA i el vicepresident executiu de SEAT, Wayne Griffiths, després de reunir-se amb els fundadors de Marset a CASA SEAT.

A més, El co-CEO de Marset, Javier Marset, destacava que  Marset’s co-CEO Javier Marset highlighted that “Marset i CUPRA són bons aliats. Com a marques compartim valors essencials: som atrevits i pertorbadors, i els nostres orígens, sent barcelonins, formen part del nostre ADN. A través del món del disseny, combinem bellesa i qualitat. Per a Marset, aquesta col·laboració uneix esforços i serà fructífera, ja que obre nous camins per a la marca. Com a objecte, la làmpada Chispa és una sorpresa completa quan es col·loca dins de l'àmbit del sector de l'automòbil. "

The Chispa lamp will be available through Marset’s usual retail outlets.  You can also find it displayed throughout the distribution network of CUPRA Specialists around the world.

Descobreix Chispa.

La làmpada Chispa ofereix als usuaris una solució portàtil de gran qualitat i lleuger amb tres posicions selectives. Lliga simbòlicament el món dels cotxes amb el món del disseny. Joan Gaspar, juntament amb l’equip de disseny de CUPRA dirigit per Francesca Sangalli, van anomenar la làmpada Chispa (el significat espanyol: espurna) ja que evoca creativitat i innovació al·ludint a la idea de llum i ignició.

El seu disseny sofisticat irradia amb enginy. I quan s’encén,  il·lumina completament, donant als seus tons foscos una tonalitat de coure CUPRA lluminosa i única.

La Chispa està protegida per una robusta reixeta que encassa la font de llum: aportant originalitat a la peça. La làmpada també disposa d’un accessori que permet penjar-lo convenientment per tal d’il·luminar amb estil el vostre entorn allà on estigueu. I per a ús exterior, té una classificació de protecció IP44, garantint la seva qualitat com a làmpada resistent a l’aigua.