Our DNA:Garage:The new CUPRA Ateca AD/CA

Una raresa moderna

Nou CUPRA Ateca

Poques vegades, diferents elements s’uneixen per formar alguna cosa nova, llegendària. Sovint, aquestes creacions superen els límits del que és possible. Desafien les percepcions i expliquen una història d’aventures humanes extraordinàries. El nou CUPRA Ateca és una cosa així. Esportivitat i sofisticació. Un símbol de poder discret i control equilibrat.

Directament vinculat amb el rendiment CUPRA , el nou CUPRA Ateca és una declaració d’autenticitat i confiança. Està dissenyat per oferir tot l'espai i la comoditat d'un SUV, però amb la tranquil·litat de la seva capacitat de lliurament. Dinamisme combinat amb serenitat. Salvatge, fusionat amb moderació. És més que un cotxe. És un estil de vida.

Tal com va presentar el vicepresident executiu de Vendes i Màrqueting de CUPRA, la marca pretén "fomentar el sentiment de pertinença, orgull, coratge i determinació. Els mateixos trets característics de la personalitat que compartim amb els nostres clients ". I és el CUPRA Ateca la que posa de manifest aquestes idees. Els dóna vida i els completa.

Això fa que CUPRA Ateca no només sigui un estat d’ànim, sinó una comunitat. No seguim la multitud. Fem les nostres pròpies regles. Trobem les coses que ens encanten i les reunim. No per a ningú més, sinó per a nosaltres mateixos. Ens defineix la nostra capacitat per trencar definicions. És per això que fem el que fem i per això existeix el CUPRA Ateca.

Per tant, passa a un cotxe que altera la indústria. Redefineix el que és premium. Continua pensant de manera diferent. El nou CUPRA Ateca és per a conductors, no per a aquells que pensen que l'estàndard ho és tot. És un cotxe divertit, però que mai no treu els ulls del premi. Un cotxe des de la pista. Dissenyat per al carrer. Construït per a l'esperit inquiet.