Our DNA:Garage:Create your own path AD/CA

Crea el teu propi camí.

Crea el teu propi camí. És un missatge senzill però empoderador que connecta les persones al primer model de CUPRA. El CUPRA Ateca, un cotxe esportiu al cos d’un tot terreny per a aquells que vulguin provar alguna cosa diferent. El CUPRA Ateca, símbol de l’esportivitat contemporània per a aquells que es desvien de la multitud i fan el seu propi camí a la vida. Es tracta d’una mentalitat que CUPRA viu: convertida en una campanya única que articula els valors de la marca.

El camí de la vida no és només un camí, sinó que és una compilació de diferents camins que condueixen individus apassionats i decidits cap al seu propòsit real. És per això que es van utilitzar més de 750 talls aeris diferents d'almenys 400 llocs diferents al món per crear aquesta pel·lícula; per crear un camí que mai no és estàtic, sinó que sempre està en moviment, que representi els alts i baixos del nostre viatge a través de la vida.

Mireu més de prop i notareu que els camins estan buits. No molta gent neix per vagar sola.

DigitalGlobe, un proveïdor mundial d'imatges de satèl·lits comercials d'alta resolució, va subministrar tots els plans aeris. La pel·lícula es va completar després amb un disseny de so construït a mida en col·laboració amb BSO, un important estudi amb seu a Barcelona. La pista, composta exclusivament per a aquesta pel·lícula, barreja sons analògics i digitals, encetant emocions amb narracions. En conjunt, l’esportivitat i l’art s’imposen clarament en aquesta pel·lícula. És una autèntica representació de la doble naturalesa del CUPRA Ateca (part de l’esportivitat, l’estil de vida) i es va unir per formar una experiència única.

El resultat final és un concepte i una campanya inspiradors, no només per als amants dels vehicles esportius. La pel·lícula "Creeu el vostre propi camí" la pot gaudir tothom, especialment aquells que veuen el món de la nostra manera. És una expressió del que ens plantegem i una invitació a la nostra comunitat de persones amb idees semblants. Segueix l'inici d'aquesta nova ruta @cupra_official a Instagram per obtenir més informació.