Our DNA:Garage:cupra-ateca-special-edition AD/CA

CUPRA Ateca Edició Especial

Un estil redefinit.

Imagina't el rendiment i la sofisticació junts. Aquest és el CUPRA Ateca. Un SUV que crea el seu propi camí amb un motor 2.0 TSI, 300 CV i 4Drive.

Imaginem ara el rendiment i la sofisticació anant un pas més enllà. Aquesta és l’edició especial CUPRA Ateca, presentada al Saló de Ginebra del 2019. El CUPRA Ateca Special Edition està millorat per dins i per fora per als amants del cotxe amb passió pel disseny artesanal. Només hi haurà disponible un nombre limitat d’aquest SUV d’edició especial a finals del 2019 i el converteixen en la nostra expressió més exclusiva de la singularitat.

“La singularitat és un valor bàsic de CUPRA. Volem oferir una edició limitada dels nostres models més reeixits. " Antonino Labate, COO

Imagineu-vos el seu cos en Graphene Gray amb detalls de coure. Imagineu-vos les noves rodes d’aliatge complexes de 20 "en coure amb frens Brembo de 18", garantint un millor rendiment del refredament i del fre. Imagineu-vos el sistema d’escapament Akrapovic alliberant un autèntic so d’esportivitat. El seu aleró aerodinàmic de fibra de carboni en coure dissenyat per a una major adherència. Els seus seients de cubell Alcantara Petrol Blue complementen un tauler negre brillant amb detalls de coure I la seva part posterior, amb CUPRA delimitada en coure, la marca inconfusible d’una edició especial CUPRA.

Aquests són els elements que en defineixen un estil. I no haureu d’imaginar res, perquè és real. Edició especial CUPRA Ateca. Una creació inspiradora única.