Our DNA:Garage:formentor-cuv-car AD/CA

CUPRA Formentor

El món híbrid agafa forma.

El 2018, CUPRA es va presentar com més que una marca de cotxes nova i independent, també com a forma de vida per als que creen el camí. Exactament un any després, i per celebrar el primer aniversari de CUPRA, el Concept Car CUPRA Formentor es va presentar al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra del 2019, un híbrid desafiant buscant redefinir el rendiment amb l'electrificació; una experiència de conducció reinventada que ens convida a un món nou on les matèries primeres interactuen amb l’energia.

El CUPRA Formentor, que va néixer a CUPRA, no és només una visió contemporània de l’esportivitat. És el primer cotxe amb ADN 100% CUPRA. La personificació dels valors de CUPRA. El nou estàndard per als futurs models CUPRA de cos i ànima. D’una banda, fusiona la versatilitat d’un tot terreny amb el disseny compacte i esportiu d’un coupé. D'altra banda, no necessita un motor de combustió per funcionar com un CUPRA. Funciona amb un motor híbrid endollable. Mentre que d’altres construeixen cotxes elèctrics d’una forma racional, CUPRA no oblida què ens ha arribat fins ara: l’emoció viscuda al volant d’un cotxe d’alt rendiment. Adrenalina. Llibertat. Control.

CUPRA Formentor on a long road

"Atractiu en termes de rendiment, tecnologia i estètica". Alejandro Mesonero-Romanos, director de disseny

El CUPRA Formentor es va crear per preveure la tecnologia i el disseny del futur. El seu motor TSI d’1,5 litres amb 245 CV redueix les emissions de carboni i el consum de combustible. El seu sistema de navegació panoràmica de 12” es va redissenyar per a una experiència de conducció més immersiva. El seu concepte de llum infinita de darrere magnifica l'aspecte distintiu del cotxe des de la part posterior. Com a primogènit de  CUPRA, té un paper principal.

Disseny dinàmic, més a prop del terreny per destacar l’esportivitat.

Una vegada més, CUPRA reuneix dos elements que no conviuen de forma natural. És un món on les regles no s'apliquen; on un motor híbrid sofisticat sap quines són les prestacions reals. CUPRA Formentor. Ha estat dissenyat per desafiar límits, seguint la veritable naturalesa de CUPRA. Dit d’una altra manera, és un recordatori que no deixi mai de crear el camí.

No et perdis com agafa forma un nou món hibrid. Estigues atent a més notícies sobre el CUPRA Formentor.