Our DNA:Garage:Launch of CUPRA Born, our first 100% electric car AD/CA

el-Born. 100% elèctric.

CUPRA va confirmar l’arribada d’un model que canviarà la percepció dinàmica dels vehicles de motor elèctric. Des de la seva presentació al Saló de l'Automòbil de Ginebra l'any passat, el-Born Concept ha elogiat el seu aspecte i la seva personalitat elegants. Malgrat les crítiques positives, l’equip de disseny i els enginyers del Centre Tècnic no s’aturaven aquí. Van continuar evolucionant el vehicle, donant-li un caràcter més esportiu i un atractiu visual encara més impressionant. El resultat és el naixement del primer model totalment elèctric de la marca: CUPRA el-Born.

El nou model, que es fabricarà a la planta de Zwickau a Alemanya, augmentarà el marge de contribució de l’empresa alhora que s’ajusta perfectament a la filosofia de marca i al perfil de client de CUPRA.

El conseller delegat de CUPRA, Wayne Griffiths, va afirmar que “CUPRA el-Born mostra tots els gens de la marca CUPRA i hem portat el concepte original al següent nivell creant un nou disseny esportiu i dinàmic i reenginyant el contingut tecnològic. CUPRA el-Born és la prova viva que el rendiment i l'electrificació són un partit excel·lent. "

El rendiment i la dinàmica del CUPRA el-Born han estat clarament enfocats durant el desenvolupament del cotxe, oferint una acceleració instantània de 0-50km / h en només 2,9s. El Dynamic Chassis Control Sport (DCC Sport), desenvolupat exclusivament dins de la plataforma MEB per a CUPRA el-Born, combina l’alçada de conducció esportiva del cotxe amb un sistema que s’adapta automàticament a qualsevol condició, oferint un nivell superior de dinàmiques de conducció.

El CUPRA el-Born ofereix tecnologies d’última generació com ara un Head-up Display amb realitat augmentada. Podrà recórrer fins a 500 km amb una sola càrrega gràcies a la seva bateria d’alta eficiència de 77kWh (bruta: 82kWh). Les seves capacitats de càrrega ràpida li permetran a CUPRA el-Born energia suficient per recórrer 260 km en només 30 minuts.

L’interior està dissenyat per encapsular la filosofia CUPRA de qualitat i rendiment barrejada amb sofisticació, destacada en cap lloc millor que en els seients de cubetes esportives, el nou volant amb selecció de perfils Drive i els botons de mode CUPRA, així com les opcions de material d’alta qualitat. A més de l'atenció pel detall i la passió per la qualitat, CUPRA ha posat un focus especial en la sostenibilitat del Born a l'ús de materials reciclats a l'interior del cotxe.

El llançament del nou CUPRA el-Born el 2021 aportarà una mobilitat sostenible amb el caràcter i el dinamisme que desitgen els aficionats al cotxe, però amb un producte únic i exclusiu per a aquells que busquen la tecnologia més avançada i la menor empremta ambiental.