Our DNA:Garage:New concept car AD/CA

Nou CUPRA Tavascan

El futur ja és aquí, i és elèctric. Coneix el Concept Car CUPRA Tavascan, el primer vehicle totalment elèctric de CUPRA.

"Ja hem demostrat les nostres capacitats tecnològiques desenvolupant el primer cotxe de turisme 100% elèctric del món, el CUPRA e-Racer. Amb la presentació del concepte totalment elèctric CUPRA Tavascan, estem traduint aquesta visió als carrers i demostrant que es pot electrificar el rendiment ”, va dir Wayne Griffiths, director general de CUPRA.

El SUV Coupé totalment elèctric compta amb un propulsor 100% elèctric que el converteix en un vehicle aerodinàmic de gran abast amb zero emissions. Compta amb dos motors allotjats a cada eix que proporcionen una potència combinada de 225kW a les quatre rodes. Una bateria d’ió de liti de 77 kWh, ubicada a la planta del vehicle, permet que el Concept Car CUPRA TAVASCAN tingui fins a 450 km d'autonomia. 

Les seves elegants línies exteriors estan dissenyades per a al rendiment i la eficiència. Una pintura sofisticada de metall líquid posa l’accent en la fibra de carboni tonal i els detalls elegants de coure. Destacant la seva personalitat elèctrica, el logotip de CUPRA il·luminat que es troba baix entre els respiradors d'aire refredant la bateria i alleugerint el flux d'aire, un component crític en aquest concepte. Les rodes d’aliatge de 22 ”de turbina també estan dissenyades per minimitzar la resistència i permetre que el Concept Car llisqui.

Sense emissions, el difusor posterior està enfocat a proporcionar una aerodinàmica funcional, alhora que crea un aire de major rendiment. Una elegant llum posterior de banda a banda abasta l'amplada del cotxe, completant el seu aspecte racionalitzat.

L’interior del cotxe conceptual és un matrimoni d’estil i funcionalitat. Respectant les línies esculpides del seu exterior i l'aerodinamisme, l'estructura de fibra de carboni del CUPRA Tavascan ha estat dissenyada per proporcionar una cabina lleugera. Els colors contrastats difosos per la il·luminació ambiental LED ofereixen als ocupants un espai tranquil dins de la potent màquina.

cupra tavascan electric concept

És un espai adaptatiu dissenyat per satisfer les necessitats dels ocupants. Disposa de còmodes butaques de alleujament de cuir 3D amb altaveus integrats i connectivitat per a smartphones. Un tauler  allotja una cabina digital de 12,3 ”que proporciona al conductor tota la informació que necessita, mentre que una pantalla d’entreteniment de 13” es pot desplaçar cap al passatger per a una millor visualització.

El nou concepte CUPRA Tavascan s’atreveix a redefinir el futur dels vehicles de carretera. Descobriu aquesta visió de futur en el seu debut a la IAA Frankfurt International Motor Show.