Our DNA:Racing:A winner’s DNA AD/CA

ADN guanyador.

CUPRA es va convertir recentment en el patrocinador del Ducati Team al Campionat Mundial de MotoGP, aportant al nostre equip dos noms destacats del món de les curses. Jorge Lorenzo, d'Espanya, va ocupar el cinquè lloc de la llista de guanyadors de la carrera espanyola de MotoGP de sempre i Andrea Dovizioso, d'Itàlia, que va conquerir sis curses diferents en el termini de cinc mesos el 2017. marca de cotxe i marca de motocicletes: ens apassiona la pista.

Per donar-los la benvinguda als dos pilots Ducati, primer els vam presentar cascos CUPRA personalitzats exclusius amb els seus èxits i històries d’èxit. Després els vam convidar a provar per primer cop el nostre cotxe de competició CUPRA. El CUPRA TCR, amb la seva nova caixa de canvis DSG per al màxim rendiment i l'emoció de la conducció del seu motor de 350 CV. Ubicació? El circuit de Castelloli, dissenyat principalment per a motocicletes, però tan satisfactori per a les curses de quatre rodes. I no tot això. Dos dels nostres màxims pilots professionals CUPRA TCR es van unir a la pista per conèixer la seva experiència en curses de cotxes. Pepe Oriola, el pilot més jove que ha participat en el Campionat Mundial de Turisme i Jordi Gene, que va competir al Campionat Mundial de turismes del 2005 al 2010. Podeu endevinar qui ho farà per primera vegada?

CUPRA winners DNA

Al final, volem repensar les curses junts. És per això que ens unim. Un equip. Una sola família. Una ADN de cursa. Units per a desafiar l’estatus quo del motorsport i liderar la seva evolució. Serà un nou capítol molt emocionant.