Our DNA:Racing:CUPRA and Mattias Ekström electrify the track AD/CA

CUPRA e-ambaixador

CUPRA i Mattias Ekström electrifiquen el camí.

Un autèntic pioner en les curses, Mattias Ekström ha dominat diferents formes de la competició en els seus 25 anys d'experiència; excursions, karting i ral·li. El pilot de carreres suec torna a pujar a la pista amb un nou repte. Pren el volant com a nou ambaixador electrònic de CUPRA i conductor oficial de la innovadora CUPRA e-Racer; el primer cotxe racing elèctric del món.

Sent ambdós pioners en els seus respectius camps, l’aliança de CUPRA i Ekström encarna realment l’amor a l’esport i l’esperit d’innovació. Ekström és campió del món de Rallycross de la FIA, dos cops campió DTM i tres vegades guanyador en la Race of Champions i és un dels pilots més versàtils del món. L'esperit emprenedor de CUPRA va conduir a la creació del primer cotxe 100% elèctric racing mundial. Amb Ekström sumant-se a la tribu CUPRA per liderar l'estratègia de cursa elèctrica de la marca, l'escenari reinventarà el futur de les curses de motorsport.

“Unir-se a CUPRA és un moviment natural per a mi. Després d'una carrera dedicada al món de les curses on havia explorat tots els formats del motor de combustió, volia passar a les curses elèctriques amb CUPRA, que ha estat pionera en aquest segment des de la seva creació ", va dir el nou e-ambaixador de CUPRA.

Treballant amb els enginyers de CUPRA, la seva experiència i experiència s’aplicaran en el desenvolupament de vehicles de competició futurs, alhora que s’utilitzarà el vehicle CUPRA e-Racer com a vehicle de prova. El cotxe racing pot aportar 300 kW de potència contínua i fins a 500 kW al seu punt àlgid. Només triguen 3,2 segons en passar de 0 a 100 km / h i assolir una velocitat màxima de 270 km / h. Tot utilitzant propulsió alternativa.

"La propulsió elèctrica serà el nucli de la estratègia de competició de CUPRA. Aprofitarem l’experiència en competició i la innovació de Mattias per reinventar el futur de les curses i desenvolupar noves experiències al voltant del motor mundial ”, va declarar Antonino Labate, director d’estratègia, desenvolupament de negocis i operacions CUPRA.