Our DNA:Racing:CUPRA e-Racer in ETCR AD/CA

CUPRA per ETCR.

CUPRA està configurant el futur de les carreres aportant una nova experiència a les pistes. L’ETCR, com el seu nom indica, serà el primer campionat mundial de cotxes elèctrics de diverses marques. I atès que les regulacions tècniques dels ETCR es basen en el CUPRA e-Racer, el nostre cotxe establirà l’estàndard per a altres marques que pensin participar en la nova competició.

Dit això, la sèrie ETCR admetrà turismes de producció de quatre o cinc portes, igual que els models TCR existents, amb transmissió d'un sol engranatge i tracció a les rodes posteriors. WSC Technology, filial del Grup WSC que va desenvolupar el TCR, distribuirà un paquet de subministrament comú de motor, caixa de canvis, inversors, així com un paquet de bateries amb una capacitat d’energia de 65 kWh, tot adaptable als cotxes, inclosos els construïts. segons la normativa TCR.

Per posar les coses en perspectiva, voldríem il·lustrar el potencial dels turismes elèctrics. Utilitzarem CUPRA e-Racer com a referència. Amb una velocitat màxima de 270 km / h, l’acceleració de 0 a 100 km / h en només 3,2 segons i la potència de la bateria que pot durar 40 km a tota velocitat, avui s’estan redefinint les qualificacions d’un cotxe de cursa real. Mireu el vídeo per sentir la il·lusió del que ve.

The e-Racer in the competition

Estem segurs que el futur de la competició és en motors elèctrics, i el TCR és només el primer pas cap a aquest camí. Seguiu @CUPRA_Racing a Instagram per estar a la última de la revolució del motor i la temporada d'ETCR.