Our DNA:Racing:The evolution of racing AD/CA

De SEAT Sport a CUPRA Racing.

L'evolució del Racing

El 1970, vam llançar la nostra reconeguda divisió de competició, SEAT Sport. Des d’aquest moment, el motorsport ha canviat molt. I també ho hem fet. És per això que SEAT Sport ara és CUPRA RACING, que marca una nova era en la competició i en la mateixa esportivitat. No només perquè és l’essència fonamental del món de CUPRA avui, sinó perquè és el que estem construint per a demà. CUPRA Racing es tradueix en l’ambició de redefinir, establir i conduir una nova visió de les curses, dins i fora del circuit.

Passem dels formats tradicionals a les noves plataformes i col·laboracions que aporten una nova perspectiva de les curses, alhora que són crítics i no tenen por de canviar la manera de veure i sentir el futur de la competició, CUPRA Racing liderarà l'evolució. Més exactament: la revolució. Tot això serà possible gràcies a la nostra determinació de fer les coses diferents, els nostres 40 anys d’experiència en aquest camp i un equip imprescindible d’apassionats amants de les curses que van tenir un paper important en moltes competicions diferents, com la Sèrie TCR amb la SEAT Leon CUPRA RACER

Seguint els passos pioners de CUPRA Racing, vam tornar al garatge i vam desenvolupar CUPRA e-Racer: el primer cotxe elèctric que mai ha estat realitzat, que representa un autèntic canvi en el món de les curses.

La tecnologia E-Racer va inspirar una nova experiència en el món del motorsport: la sèrie E-TCR, el primer campionat elèctric i multimarca de turisme, a partir del 2019.

En definitiva, CUPRA té l’ambició de reinventar les curses de totes les maneres possibles. I no podem esperar per veure què comportarà el futur al final de cada volta.

MÉS INFORMACIÓ

Segueix-nos a Twitter @Cupraracing i Instagram @cupra_racing