Our DNA:Racing:The future of racing is here AD/CA

El futur del racing s'escriu aqui.

T’imagines que els aficionats a les carreres interactuen amb els conductors dels seus cotxes favorits a la pista? 

T’imagines la cursa d’automòbils tan tranquil i alhora tan emocionant i frenètic, respectuós amb el medi ambient però amb tota la passió i l’emoció?

Ben aviat, no caldrà fer servir la vostra imaginació per gaudir de les curses de motor com mai abans.

I tot gràcies a un humil mosquit.

Coneix el primer cotxe de competició elèctric del món: una màquina de competició que no necessita rugir per fer-se sentir la seva presència; només emet el so d'un mosquit, ja que accelera de 0 a 100 km / h en només 3,2 segons. És el CUPRA e-Racer per a vosaltres: un exercici de disseny i mecànica minuciós amb més de 20.000 hores de treball dur, produint un autèntic cotxe de carreres que no només és per allotjar-se, sinó també per redefinir el futur de les curses.

Els conductors poden recórrer fins a 12.000 RPM en lloc dels habituals 6.500, i encara aconsegueixen el màxim rendiment i acceleració del motor sense haver d’esperar a tocar la redline. A més, podran proporcionar dades rellevants sobre curses en temps real, gràcies a la tecnologia de connectivitat d’avantguarda que al seu torn permetrà als aficionats a jugar un paper molt més actiu i emocionant, tant a la pista com fora.

Una nova experiència de conducció i una nova competició de carreres han arribat. Saluda al futur.

MÉS INFORMACIÓ

Segueix-nos a Twitter @Cupraracing i Instagram @cupra_racing