Our DNA:Racing:Laia Sanz, racing is in my DNA AD/CA

Laia Sanz

El Racing al meu ADN

Quina és la teva passió?
Motos, cotxes, curses en general ... Sempre m’ha encantat la competició. No només guanyar, sinó descobrir el meu propi potencial, empenyent més lluny per aconseguir coses que altres persones diuen que són impossibles.

Sempre he tingut una forta connexió amb els cotxes. Encara puc recordar la sensació que el meu pare em va posar al capó del cotxe quan tenia dos o tres anys. Crec que la veritable passió no es pot expressar amb paraules. No pots definir un sentiment. Només cal anar-hi.

Ha canviat la teva passió per les curses qui ets?

És part de qui sóc: tinc una personalitat de carreres, està en el meu ADN.

De vegades no pots separar de qui ets del que fas. I tot el que facis, ja sigui dissenyador, músic, artesà o qualsevol altra cosa, necessites estar compromès amb la teva passió.

 

Què significa CUPRA per tu?

L’esperit de cursa de SEAT. Passió per les curses, visió compartida dels cotxes i el circuit,  i el descobriment de com conflueixen aquestes dues coses. També tinc ganes d’esbrinar el que ve, les idees de la pista, el desig d’evolucionar i millorar sempre. tornar al garatge i inventar el futur.

El futur de la tecnologia automobilística estarà cada cop més centrada en l’home, no centrada en la màquina.

Cap a on creus que evoluciona el futur de les curses?

La mecànica del cotxe pot canviar molt. Però la cursa en si no. L’esperit és el mateix que avui ha estat sempre. Cotxes elèctrics? Potser és difícil que els corredors d’avui s’imaginin un futur sense benzina, però, una vegada que les capacitats de la mobilitat elèctrica s’aconsegueixin, es traduiran en noves possibilitats. Caldrà un canvi de mentalitat. Tot el concepte d’una cursa podria canviar.

En general, crec que el futur de la tecnologia de l’automòbil serà cada cop més centrat en l’home, en lloc de centrat en la màquina.

 

Impressionant. És un autèntic cotxe de cursa. Trencament fort, excel·lents volades ... El cotxe perfecte per a la meva transició al món de les curses de copa. Conduir-ho m’ha ensenyat molt.

MÉS INFORMACIÓ

Segueix-nos a Twitter @Cupraracing i Instagram @cupra_racing