Our DNA:Racing:Same circuits AD/CA

Diferents camins.

Els mateixos circuits.

CUPRA acaba de convertir-se en el nou patrocinador del Ducati Team al Campionat Mundial de MotoGP. Hem escollit Ducati perquè ens condueix als mateixos valors. Per entendre-ho, hem de recular en el temps. El 2002, quan Ducati va prendre la decisió de participar a MotoGP, va guanyar el títol mundial en només 4 anys, contra les grans marques japoneses que ja havien governat el campionat. Com ho van fer? Reinventant-se. Aquest és el tipus de futur que ens imaginem per a nosaltres en el món dels cotxes d’alt rendiment.

Nascut a la pista però pensada pel carrer, una Ducati és per a aquells que no tinguin por de passar de 0 a 60 km / h en només 3 segons. Però és més que això. Un motorista de Ducati sap que la bicicleta té una actitud que no és per a tothom. I això es tracta de CUPRA.

Però n'hi ha més. Jorge Lorenzo, campió del món en tres ocasions i el  subcampió del 2017, Andrea Dovizioso, d'Itàlia, són a l'equip de Ducati. Amb aquest patrocini, els dos pilots de Ducati s’han convertit en ambaixadors de la CUPRA. El logotip de CUPRA no només apareixerà a les motos durant la competició, sinó que també representaran la marca CUPRA fora de la pista.

Creant fortes col·laboracions, CUPRA continua amb la seva missió de reunir una comunitat d’amants de les curses.

MÉS INFORMACIÓ

Vols estar a la última de les novetats de MOTO GP? Segueix-nos a @cupra_racing a Instagram i Twitter @Cupraracing