Our DNA:Racing:Why do we race? AD/CA

Per què correm?

Les curses d’automòbils tenen molt a veure amb el càlcul. És el mil·lisegon que determina el guanyador de la prova. La relació angle-velocitat a la qual el corredor s’acosta a una corba. Procés de combustió minuciós que permet al motor funcionar a les vies. Sí, la cursa és sobre les unitats més petites de mesura, però també és molt més. És l’estil de vida de les curses.

La competició és tota la passió. El ventilador aplaudeix a la part superior dels seus pulmons perquè el seu equip favorit guanyi. El mecànic sent que el seu cor corre tan ràpid com el motor que va construir. El conductor se li va caure de genolls després de perdre una carrera. Per a nosaltres, no es tracta de ser els millors, ni els primers. No hi anem només per la victòria, i no molts estaran d'acord amb la nostra manera de fer les coses. Hi som, perquè volem millorar, volta a volta. Perquè el nostre cor està al lloc correcte. I perquè estem decidits a crear nous camins i redefinir el futur de les curses.

WSBK Championship: El CUPRA safety car

Amb aquest esperit de cursa, CUPRA es converteix en patrocinador oficial de WSBK 2018, així com el cotxe de seguretat oficial de la competició, que gira per 11 països de 3 continents diferents. Perquè hi ha passió, les curses de cotxes i les de moto són iguals. L’olor de cautxú cremat a l’asfalt. El so dels motors revolvent. L’adrenalina es posa al volant. És una molt bona manera de sentir-nos vius i, justament, hi ha la raó per la qual fem el que fem.

MÉS INFORMACIÓ

Vols saber més coses sobre el WSBK championship? Segueix-nos a @CupraRacing a Instagram i Twitter   

Calendari 2018

GO