Serveis:CUPRA CONNECT:CUPRA CONNECT AD/CA
Cupra connect gen4 born

SERVEIS GEN4

Aconsegueix els serveis en línia CUPRA CONNECT amb funcionalitats exclusives per al CUPRA Born. Treu el màxim profit de conduir un elèctric.

PRESTACIONS 100 % ELÈCTRIQUES.

Controla el teu CUPRA Born des de MyCUPRA App.

my%20cupra%20app%20born

Gestiona la càrrega de bateria.

Carrega la bateria de manera remota. Estableix un percentatge de càrrega utilitzant la funció Start&Stop o programa quan vols que comenci la càrrega per tenir el teu vehicle llest sempre que et calgui.

Estableix la temperatura ideal.

Controla la climatització del teu CUPRA amb només un botó. Programa o configura la climatització perquè comenci a funcionar de seguida que desbloquegis les portes. 

Planifica les rutines amb antelació.

Fes servir els perfils personalitzats per establir rutines de càrrega de la bateria o del control de la climatització.

Defineix les Estacions de càrrega.

charging stations poi born

Defineix les Estacions de càrrega.

Amb el sistema Dynamic POI, pots localitzar totes les estacions de càrrega de la teva zona, així com els seus horaris d'obertura i el tipus de carregador elèctric disponible. Guarda els teus preferits com a punts d'interès i fes que la navegació fins a ells sigui més ràpida i senzilla.

Amb el sistema Dynamic POI, pots localitzar totes les estacions de càrrega de la teva zona, així com els seus horaris d'obertura i el tipus de carregador elèctric disponible. Guarda els teus preferits com a punts d'interès i fes que la navegació fins a ells sigui més ràpida i senzilla.

DESCARREGA'T L'APP CUPRA CONNECT.

Descarrega't l'App CUPRA CONNECT per al teu iOS.

Descarrega't l'App CUPRA CONNECT per al teu Android.

CONNECTA EL TEU BORN AMB CUPRA CONNECT GEN4.

Activar la connectivitat del teu nou CUPRA Born és un procés ràpid i senzill que tan sols et portarà uns quants minuts. És tan fàcil com crear un compte CUPRA ID amb l’aplicació MyCUPRA App, connectar el vehicle amb el teu taller i començar a portar al màxim totes les opcions de connectivitat del teu cotxe.

CUPRA CONNECT

PREGUNTES FREQÜENTS CUPRA CONNECT GEN4.


Per crear un compte d'usuari (CUPRA ID) a la teva aplicació My CUPRA, fes clic a "Login" i després a "Registre". A continuació, introdueix la teva adreça de correu electrònic i crea una contrasenya. A continuació, fes clic a "Registre". Rebràs automàticament un correu electrònic de confirmació. Fes clic a l'enllaç del correu electrònic per completar el registre. La primera vegada que et connectis amb les teves dades d'usuari, podràs emplenar les teves dades personals (nom, cognoms, data de naixement, etc.).

També pots crear el teu CUPRA ID a través de l'Àrea Privada de CUPRA.


Els serveis CUPRA CONNECT GEN4 formen part de l'equipament de sèrie del CUPRA Born.

  • Si el teu CUPRA Born està equipat amb un Media System, llavors tens accés al paquet CUPRA CONNECT for Media System, que inclou la cartera de serveis de Safety & Service i Remote Access.
  • Si el teu CUPRA Born està equipat amb un NaviSystem, aleshores tens accés al paquet CUPRA CONNECT PLUS for Navi System, que inclou la cartera de serveis de Safety & Service, Remote Access i Online Infotainment.

El teu vehicle només es pot controlar des del teu compte d'usuari. Només pots inscriure/vincular un compte d'usuari al teu vehicle, si vols canviar l'usuari vinculat hauràs de fer un reset de fàbrica i realitzar el procés d'inscripció*.

*Aquest procés només s'aplica als primers vehicles CUPRA Born produïts.


Si us plau, assegura't que el procés d'inscripció sha completat amb èxit i ha vinculat el teu compte d'usuari CUPRA ID, perquè puguis veure de forma remota l'estat de tots els serveis a través de My CUPRA app. Si no estàs inscrit, no podràs veure els teus serveis CUPRA disponibles.


El "mode online" permet activar les dades del vehicle/ús i les dades de localització. Per tant, és imprescindible estar en "mode online" abans d'iniciar el procés de matriculació.

El "mode offline" evita l'enviament o la recepció de dades per a les funcions en línia. Un cop inscrit, pots activar/desactivar tots els serveis CONNECT d'una vegada seleccionant el "Mode Privat" (Online/Offline) a la pantalla de benvinguda, al centre de control (icona del globus terraqüi) i en "ajustos" al menú d'infoentreteniment.

*Aquest procés només s'aplica als primers vehicles CUPRA Born produïts.


El procés de càrrega es fa de manera òptima per estalviar costos d'energia. Això inclou la càrrega durant la nit o l'inici i la detenció del procés de càrrega segons les necessitats del client. El cable de connexió es pot alliberar automàticament un cop finalitzat el procés, si l'usuari l'ha configurat prèviament.

També podràs configurar el corrent de càrrega màxima (millorant l'ús de la bateria i allargant-ne la vida útil). A través de l'app My CUPRA es pot comprovar l'estat de la càrrega, l'autonomia i el temps de càrrega restant i la connexió a través del connector de càrrega.


Quan t'inscrius a CUPRA CONNECT, s'actualitza la informació detallada sobre les estacions de càrrega de la zona. També podràs comprovar els horaris d'obertura, el tipus de carregador elèctric i la disponibilitat. Sabràs on carregar el vehicle fàcilment a la ruta.


El client pot ajustar la temperatura desitjada del vehicle mitjançant la funció de climatització abans de sortir a través de l'App My CUPRA. A més a més, quan la temperatura exterior sigui de 4ºC o inferior, els usuaris tindran l'opció d'incloure amb la climatització, la calefacció dels seients davanters.


La Política de Privadesa i els Termes i Condicions de CONNECT estan disponibles després del procés d'inscripció, fent clic a Avís Legal al menú d'infoentreteniment. També podeu trobar informació sobre la protecció de dades a través de l'App My CUPRA.


Més