Serveis:CUPRA Specialist AD/CA

Especialista CUPRA

Un concepte diferent de concessionari.

Viu l'experiència completa de CUPRA a la nostra xarxa d'Especialistes CUPRA.

Experts CUPRA

El viatge comença amb el teu CUPRA Màster. Una persona acuradament seleccionada i formada que coneix a fons els nostres models i encarna els valors i l'actitud de la marca. El teu CUPRA Màster et guiarà durant tot el camí, que inclou experiències i esdeveniments exclusius. També és qui et presentarà al teu assessor de servei especialitzat: l'expert en CUPRA que t'assistirà en qualsevol qüestió tècnica que necessitis.

Serveis exclusius

Tenir un CUPRA et dóna accés a una sèrie de serveis exclusius amb els nostres Especialistes CUPRA. Un CUPRA de cortesia si el teu ha de quedar-se per una reparació*. Cites prioritàries, plaça d'aparcament reservada i serveis de manteniment en menys de dues hores.

Espai CUPRA

Un lloc que reflecteix a la perfecció tot el que és CUPRA. El centre òbviament és el cotxe, i per a això disposem d'una forma molt més exclusiva per poder-lo apreciar, a través d'unes ulleres de realitat augmentada que et permetran veure els elements tècnics del cotxe que a primera vista no es poden veure. Tots els nostres concessionaris compten amb aquesta tecnologia tan exclusiva. Però la nostra essència s'expandeix més enllà dels cotxes. Des de col·laboracions amb marques afins a accessoris exclusius per al teu CUPRA que complementen la nostra visió de l'esportivitat contemporània, aquí trobaràs peces úniques i sofisticades que conjuguen la passió per l'artesania i els detalls de qualitat.

Visita el nostre concessionari

Aprofita al màxim la teva experiència CUPRA visitant un especialista CUPRA. També pots obtenir més informació sobre CUPRA a qualsevol distribuïdor de la nostra xarxa.

*Subjecte a disponibilitat.